Referenciáink

a teljesség igény nélkül


Munkáink során a megrendelői igények mellett magunk is javaslatokat teszünk az egyes anyagok használatára vonatkozóan annak érdekében, hogy a környezettel, a térrel és egymással is harmóniában legyenek az egyes berendezések. Missziónknak tekintjük hogy megrendelőinket komfort élménnyel lássuk el, mely hozzájárul mindennapjaik sikeréhez és boldog, kiegyensúlyozott életéhez.

„ Elégedettségemnek szeretnék hangot adni alábbi köszönőlevelemmel. Egy kis budai lakás belsőépítészeti tervezésére és kivitelezésére kértem meg a stúdiót. A munkatársak már rögtön az első pillanattól fogva magas színvonalon működtek közre. Egy nagyobb, mindent magába foglaló álomból értünk el egy olyan koncepciót, mely nem rontotta el az egyediség igényét. Sok megbeszélés, egyeztetés, ötletelés történt, ahol egyfelől folyamatosan figyelembe vették a stúdió munkatársai az igényeimet és a lehetőségeimet, s tették ezt oly módon, hogy közben nem engedtek egy belsőépítészeti stúdiótól elvárható minőségből – amit így utólag is nagyon köszönök, mert az eredmény igazolja ezt.

Külön kiemelném azt a mindenre kiterjedő figyelmet, amivel még az apró részleteket is kidolgozták, sokszor proaktív és változatos módon. Ha egy dolgot még ki kéne emeljek, az a fényekkel történő „játék” lenne, ott olyan ötletes megoldásokat javasoltak, ami megsokszorozza az amúgy is szépre sikerült koncepció látványát. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a stúdiót!
Egy elégedett ügyfél


“Paliékkal nem először és nem utoljára dolgoztunk együtt. Azt szeretjük bennük, hogy nem kell órákat eltölteni az egyes feladatok specifikációval, elmondjuk mit szeretnénk, javaslatot tesznek a megoldásra, felvázoljuk a lehetséges megoldásokat, lemérjük a teret és pár nap múlva már meg is valósítják álmainkat. Arról nem is beszélve, hogy árban is abszolút korrektek.
Dén Mátyás András, ügyvezető, Opinion Leaders Kft.


“A tér kialakítása egyedi tervezésű, az itt elhelyezett bútorok is egyedi tervezésűek voltak. A lignoart által készített bútorok harmonikusan illeszkednek mind a tér, mind a többi bútor jellegéhez. Ezek, illetve ezekhez hasonló bútorok gyakorlatilag nincsenek kereskedelmi forgalomban. Az együttműködés gyors és rugalmas volt. A helyszíni felmérés és a tervek megbeszélése is gyorsan és hatékonyan zajlott. A bútorok szűk határidőre, pontosan készen lettek. A bútorok beépítések precízen és szakszerűen történt, az asztalosok ügyesen és gyorsan dolgoztak. Az elkészített bútorok az eredeti tervnek megfelelően, hibátlan minőségben készültek el.
Tarnóczay Zsolt, Krock Kft.